Nieuws

Er is een nieuwe Wandy 4100 controller 19" machine en een Wandy 2011c SoHo router. Deze nieuwe Wandy's zijn ontwikkeld om, net als de 922 en 933 direct op glasvezel aan te kunnen sluiten! Kijk onder het menu producten hierboven naar deze mooie vernieuwing in onze portfolio.

De nieuwe 9xx serie is er! Kijk onder het menu Producten naar deze nieuwe Wandy's.

Onze vestiging in Utrecht is verhuisd naar Strijkviertel 25 in Utrecht / De Meern

Wandy komt met een nieuw type indoor AP voor plafond montage: de Wandy Dome. Zie hier de product sheet van onze nieuwe telg: Wandy M251d

Wandy kan u helpen met uw (glasvezel) internet aansluiting. Uw provider levert u een ultra snelle glasvezel verbinding, maar met het aansluiten in uw (bedrijfs) netwerk helpen zij niet. Wandy kan u daarbij helpen! Wij adviseren graag in de keuze van provider en technische oplossing, zodat u maximaal renement kunt halen uit uw snelle Internet verbinding. Bel ons voor een passende SLA, zodat u niet in de kou staat.

Wandy bouwt ook netwerken voor Voice over IP (VoIP) toepassingen! Veel bedrijven schakelen over op VoIP en lopen daarmee tegen complexe problemen aan. Wandy kan u daarbij helpen. Wij hebben veel ervaring met virtuele netwerken en QoS/bandbreedte management. Bel ons voor veder advies of hulp.

Reggefiber past een nieuw Wandy networking concept toe, om wifi internet access te kunnen bieden in winkelstraten van verschillende steden. Bericht Telecompaper.

Ziggo kiest voor Wandy voor de 5 mei viering in Zwolle. Ziggo sponsort wifi voor de bezoekers van de Zwolse binnenstad.

RCN vakantieparken heeft gekozen voor Wandy om alle RCN-parken in Nederland en Frankrijk van draadloos internet te voorzien.

Defensie en Veiligheidsregio Gelderland ontwikkelen samen met Wandy een nieuwe draadloze oplossing voor op voertuigen. Wij noemen dit nieuwe device de Bridget.

Het Nederlands Scheepvaartmuseum kiest voor Wandy om haar bezoekers een multimedia ervaring te kunnen laten beleven.

Ook voor industri´┐Żle oplossingen is Wandy de beste keuze. Kaasfabriek Rouveen heeft al haar heftrucks uitgevoerd met een Wandy client die nooit zijn verbinding verliest! (Interesse? Bel ons.)

In samenwerking met Unica bouwt Wandy het netwerk voor de Floriade in Venlo.

Freshpark Venlo wordt beveiligd door Unica en Wandy.

Voor Ahoy Rotterdam verzorgt Wandy het nieuwe toegangsnetwerk voor publiek en exposanten.  

Heeft u vragen? Bel ons!
Klik hier voor onze contactgegevens

 

 

Afghanistan


In Afghanistan heeft Wandy voor een van onze klanten een draadloos netwerk gerealiseerd. Voor de Nederlandse militairen die op vredesmissie waren in dit land was dit netwerk de link met het thuisfront. Op tientallen plaatsen werd hier gebruik van gemaakt door soms honderden militairen tegelijkertijd. Op verschillende locaties waren satellietverbindingen geplaatst voor contact met Nederland. Wandy realiseerde een goede koppeling en creeerde zo een totaaloplossing voor een complexe situatie. Hierbij stonden veiligheid en beveiliging uiteraard voorop. Met het vertrek van de Nederlanders uit Kamp Holland is het netwerk niet verdwenen. Het is door andere landen die deelnemen aan de vredesmacht overgenomen. Het netwerk bevalt te goed en is dus nog operationeel. 

Op de compounds zorgde een betrouwbaar draadloos netwerk ervoor dat de toegangspunten waren voorzien van een internetverbinding. Deze locaties, sommige meer dan tientallen hectare groot, waren volledig voorzien van draadloos internet. Meerdere gebruikersgroepen konden op een gecontroleerde manier samen de internetverbinding gebruiken.Toegangscontrole tot dit hele netwerk werd gerealiseerd door een Wandy hotspot. Beheer van toegang werd hiermee eveneens eenvoudig. De hotspot zorgde daarnaast voor beheer van bandbreedte. Bandbreedte-management maakte het zo mogelijk dat iedereen prettig kon internetten ondanks de 'langzame' satellietverbinding. Support op afstand maakte het mogelijk dat Wandy af en toe simpel kon inspringen wanneer de situatie daarom vroeg. Een complex project waar een complete oplossing voor is gerealiseerd dankzij de producten en diensten van Wandy. 


Start interactieve visualisatie
Klik hier om de afghanistan interactieve visualisatie te starten